Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
  • +306980192003
  • +302103009409
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

CMI ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Έχετε υποψία και θα θέλατε να την τεκμηριώσετε με αποδείξεις γεγονότα από έναν ιδιωτικό ερευνητή; Η Ελληνική υπηρεσία ιδιωτικών ερευνητών CMI PRIVATE INVESTIGATION σας υποστηρίζει επαγγελματικά και περιεκτικά ανά πάσα στιγμή.

Οι ντετέκτιβ μας στο εξωτερικό καθώς και οι ιδιωτικοί ερευνητές μας στην Ελλάδα εκπαιδεύονται συνεχώς και διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και τεχνογνωσία για την επίλυση ακόμη και δύσκολων περιπτώσεων. Ως μέλος Διεθνών ενώσεων έχουμε δεσμευτεί να αποδείξουμε την αλήθεια. Σοβαρές, διακριτές και αξιόπιστες ιδιωτικές έρευνες με εντιμότητα άψογη επαγγελματική κατάρτιση και απόλυτη μυστικότητα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Βιομηχανική κατασκοπεία, επαγγελματική κατασκοπεία, ανταγωνιστική κατασκοπεία:
• C.M.I GREEK PRIVATE INVESTIGATION OFFICES
• C.M.I ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ.

Κατασκοπεία - ένα ευαίσθητο ζήτημα
Η βιομηχανική κατασκοπεία και η βιομηχανική κατασκοπεία χρησιμοποιούνται συχνά συνώνυμα, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Κάποιος μιλά για βιομηχανική κατασκοπεία όταν κράτη ή κρατικά ιδρύματα (π.χ. υπηρεσίες πληροφοριών) κατασκοπεύουν εταιρείες και εταιρείες σε άλλες χώρες. Στη βιομηχανική κατασκοπεία (βιομηχανική κατασκοπεία, βιομηχανική κατασκοπεία ή ανταγωνιστική κατασκοπεία), από την άλλη πλευρά, οι κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξεκινούν από εταιρείες προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το επίκεντρο είναι η προμήθεια μυστικών πληροφοριών ή ακόμη και των πρωτοτύπων ενός νέου προϊόντος. Η σοφία «η γνώση είναι δύναμη» παίρνει τη δική της, οικονομικά σχετική διάσταση. Στην εποχή της ψηφιακής πληροφορίας, η οικονομική και βιομηχανική κατασκοπεία συνδέεται συχνά με το έγκλημα στον υπολογιστή, καθώς αναρίθμητα ευαίσθητα δεδομένα αποστέλλονται επίσης σε εικονική μορφή. Η βιομηχανική κατασκοπεία και η βιομηχανική κατασκοπεία είναι ζητήματα που επηρεάζουν την ασφάλεια πληροφοριών των εταιρειών.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με ιδιωτικούς ερευνητές καθώς και στο εξωτερικό με ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να προστατέψει την <πληροφορία>.

Ενώ η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος ασχολείται με τη βιομηχανική κατασκοπεία, συχνά χρησιμοποιούνται ειδικοί βιομηχανικοί ιδιωτικοί ερευνητές στον τομέα της βιομηχανικής κατασκοπείας. Στη δουλειά τους, χρησιμοποιούν διάφορα τεχνικά βοηθήματα για να αποκαλύψουν τη «διαρροή πληροφοριών» και να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες. Ο επιχειρησιακός ιδιωτικός ερευνητής έχει μια πολύ υπεύθυνη δουλειά, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις αφορά αξίες στα εκατομμύρια, αν όχι και δισεκατομμύρια. Όσο πιο γρήγορα μπορεί να αναφέρει μια επιτυχία, τόσο το καλύτερο. Μόνο καλά εκπαιδευμένοι ιδιωτικοί ερευνητές με πολυετή εμπειρία μπορούν να αντέξουν αυτήν την τεράστια πίεση και μπορούν να κάνουν στοχευμένες έρευνες.Αισθάνεστε ότι η εταιρεία σας κατασκοπεύεται; Υπάρχουν υποψίες που υποδηλώνουν «διαρροή» μεταξύ των υπαλλήλων σας ή στην τεχνική υποδομή;

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τη Ελληνική υπηρεσία ιδιωτικών ερευνών CMI.! Το γραφείο ιδιωτικών και εμπιστευτικών ερευνών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.
Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία των ειδικών μας που έχουν ήδη εργαστεί με επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις βιομηχανικής κατασκοπείας.


Photo by American Public Power Association on Unsplash


Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I αναλαμβάνει έρευνες σε εξαφανίσεις ατόμων που μπορεί να οφείλονται σε απαγωγή ή εκούσιες ενέργειες (εγκατάλειψη στέγης).


Πηγή: https://detectivevip.gr


ντετεκτιβ αθήνα
ντετεκτιβ αιγάλεω
ντετεκτιβ αλεξανδρούπολη
ντετεκτιβ αλόννησο
ντετεκτιβ ανάβυσσος
ντετεκτιβ αρτα
ντετεκτιβ βάρη
ντετεκτιβ βάρκιζα
ντετεκτιβ βέροια
ντετεκτιβ βόλος
ντετεκτιβ βριλήσσια
ντετεκτιβ γέρακας
ντετεκτιβ γλυκά νερά
ντετεκτιβ γλυφάδα
ντετεκτιβ γρεβενά
ντετεκτιβ δράμα
ντετεκτιβ δροσιά
ντετεκτιβ εκάλη
ντετεκτιβ εύβοια
ντετεκτιβ ηλιούπολη
ντετεκτιβ θεσσαλονίκη
ντετεκτιβ ιωάννινα
ντετεκτιβ καρδίτσα
ντετεκτιβ κατερίνη
ντετεκτιβ κέρκυρα
ντετεκτιβ κηφισιά
ντετεκτιβ κοζάνη
ντετεκτιβ κορωπί
ντετεκτιβ κρήτη
ντετεκτιβ λάρισα
ντετεκτιβ λευκάδα
ντετεκτιβ μαρούσι
ντετεκτιβ μύκονος
ντετεκτιβ μυτιλήνη
ντετεκτιβ νεα μάκρη
ντετεκτιβ νεα σμύρνη
ντετεκτιβ παιανία
ντετεκτιβ παλλήνη
ντετεκτιβ πάτρα
ντετεκτιβ πειραιάς
ντετεκτιβ πεντέλη
ντετεκτιβ περιστέρι
ντετεκτιβ πρέβεζα
ντετεκτιβ πύργος
ντετεκτιβ ραφήνα
ντετεκτιβ ρόδος
ντετεκτιβ σαντορίνη
ντετεκτιβ σέρρες
ντετεκτιβ σκιάθος
ντετεκτιβ σκόπελο
ντετεκτιβ σπάτα
ντετεκτιβ τρίκαλα
ντετεκτιβ χαλκιδική
ντετεκτιβ χολαργός